Kommersiell kyla

Beijer Ref erbjuder marknadens mest kompletta lösningar för stora som små kylbehov - från restauranger, hotell och stormarknader ner till jourbutiken på hörnet.

Många års erfarenhet av såväl distribution som försäljning av livsmedel och drycker har vässat våra erbjudanden till att omfatta den absolut senaste tekniken för kylning och frysning av livsmedelsprodukter.

Beijer Ref representerar och har ett nära samarbete med kylmarknadens ledande tillverkare, vilket ger oss ett brett sortiment av tekniskt avancerade produkter som skapar effektiva kylsystem och ger nöjda kunder över hela världen.

Samtliga tillverkare klarar högt ställda krav på kvalitet, teknisk expertis och miljötänkande. Tack vare ett starkt fokus på långsiktiga relationer med våra leverantörer kan våra kunder lita på att långsiktiga behov av service och underhåll uppfylls.

Beijer Refs sortiment omfattar allt från centrala kylsystem till alla sorters frys- och kylanläggningar i modern livsmedelshandel.

Alla produkter vi säljer klarar inte bara marknadens strängaste miljökrav - med egna tester och utvärderingar ser vi dessutom till att varje produkt har bäst prestanda och är mest energieffektiv i sin klass.